Open Universiteit organiseert TEDx event op 1 november

1 november 2023 (19:00 uur)

Woensdag 1 november 2023 organiseert de OU een TEDx event in Heerlen: TEDxOpenUniversiteitHeerlen. U bent hierbij van harte welkom! Het thema is 'Be the Shift'. De sprekers benaderen dit thema in hun TED talks elk vanuit hun eigen perspectief. Zet de datum alvast in uw agenda en houd de website in de gaten om te weten wanneer u zich kunt aanmelden.

Wees de verandering
Voor deze tweede TEDxOpenUniversiteitHeerlen zijn bevlogen sprekers gevraagd om in te gaan op het thema 'Be the Shift'. Wat is (in hun vakgebied) de grootste uitdaging waar zij voor staan? Waarom is juist dit onderwerp urgent? Wat zijn mogelijke oplossingen? Wie de sprekers zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt. Maar zoals bij elk TEDx evenement kunt u er van op aan dat hun ideeën de moeite van het beluisteren en verspreiden waard zijn.

Universitair TEDx event
TEDxOpenUniversiteitHeerlen vindt plaats op woensdag 1 november van 19.00-22.00 uur in de Nieuwe Nor in Heerlen. Dit TEDx evenement vindt plaats onder de paraplu van TED. De opnames van alle TED talks staan na afloop op het internationale platform ted.com. Omdat dit een universitair TEDx evenement is, mogen er maximaal 100 bezoekers worden toegelaten. Dus heeft u altijd al eens een TEDx willen bijwonen? Noteer de datum dan alvast in uw agenda en houd de berichtgeving hierover op de website van de OU in de gaten.

Inschrijving is gestart 
Op de website van TEDx vindt u het volledige programma van 1 november en kunt u zich hiervoor ook aanmelden.
Bekijk hier het eerste TEDx event.