Seminar, symposium en oratie over technologiegedreven ecosystemen

3 februari 2023 (10:00 uur)

Op vrijdag 3 februari 2023 om 16.00 uur spreekt prof. dr. ir. Petra C. de Weerd-Nederhof, hoogleraar Innovatie van technologiegedreven ecosystemen, haar oratie uit in Heerlen. Voorafgaand aan de oratie, vindt een (Engelstalig) symposium plaats. Het ochtendprogramma bestaat uit het DARE 2.0 seminar. Thema van het middagprogramma is Innovation of Tech-Driven Ecosystems. 

We leven in een tijdperk van digitale transformatie, klimaatverandering en grote technologische uitdagingen in sectoren als gezondheidszorg, veiligheid en de agrarische sector. Innoveren binnen deze context is voor individuele bedrijven een kwestie van samenwerken in ecosystemen van kennispartners, toeleveranciers, afnemers, vaak ook onderwijsinstellingen, en andere belanghebbenden.

Op vrijdag 3 februari 2023 vinden op de campus van de Open Universiteit in Heerlen het DARE 2.0 seminar Entrepreneurship Research Ecosystems én het symposium Innovation of Tech-Driven Ecosystems plaats. Aansluitend aan het symposium spreekt prof. dr. ir. Petra C. de Weerd-Nederhof, hoogleraar Innovatie van technologie gedreven ecosystemen, haar oratie uit.

Het syposium start om 10:00 uur. Het ochtendprogramma bestaat uit het DARE 2.0 seminar. DARE staat voor Dutch Academy for Research in Entrepreneurship.
Thema van het middagprogramma is Innovation of Tech-Driven Ecosystems.
De titel van de oratie, die om 16:00 uur begint is 'Veerkracht en innovatie van technologiegedreven ecosystemen'.

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.