Onderzoekssymposium vakgroep Informatiekunde

5 november 2022 (10:30 uur)

Op zaterdag 5 november 2022 organiseert de Faculteit Betawetenschappen van de OU een symposium waarbij het onderzoek van de interne en externe promovendi wordt gepresenteerd. In de ochtend zijn er twee keynote sprekers, dr. Rachelle Bosua, en Frank Grave. Het overige programma bestaat uit presentaties van huidige promovendi.

De eerste keynote spreker, dr. Rachelle Bosua, zal ingaan op het onderwerp ‘Mixed research methods’. Daarna zal Frank Grave iets zal vertellen over zijn ervaringen tijdens het promotietraject.
In de afsluitende sessie zal een aantal stafleden van de vakgroep een pitch geven over hun onderzoeksinteresses. Behalve interessante discussies en informatie over state-of-the-art information science studies geeft deze bijeenkomst dus ook een goede mogelijkheid om te verkennen of een promotietraject interessant zou kunnen zijn.

Wegens de beperkte capaciteit is alleen online deelname mogelijk. Formeel aanmelden is niet nodig. Klik hier voor het programma, met tevens een link voor online deelname.