Inspiratiesessie Software Architect

11 mei 2023 (14:00 - 17:00 uur)

Wilt u weten wat het vak Software Architect inhoudt en of de opleiding CPP Software Architect iets voor u is? En wilt meer weten over Software Security en de weg naar beveiligde software? Kom dan naar de gratis inspiratiesessie op donderdag 11 mei 2023 in de Verkade Fabriek in Den Bosch. Ervaren docenten van de OU vertellen u alles over deze thema’s en de opleidingen die u op dit vlak verder helpen.

Wat kunt u verwachten?
Op donderdag 11 mei vertelt de OU u graag alles wat u wilt weten over softwarearchitectuur, over de CPP Software Architect en hoe deze helpt om te sturen op softwarekwaliteit. Maar ook over het belangrijke kwaliteitsaspect van software: software security. Ervaren docenten nemen u mee op reis over deze thema’s om u een zo goed mogelijk beeld te geven van wat u in de opleidingen hierover kunt verwachten en wat de toelatingseisen zijn. Tijdens deze interactieve middag is uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden
De gratis inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 11 mei 2023 van 14.00 tot 17.00 uur in de Verkade Fabriek in Den Bosch. Kijk voor meer informatie op de website.
Aanmelden is mogelijk tot en met 9 mei via het aanmeldformulier. Meldt u zich aan en reserveer snel uw plek!