Lezing: Klantervaring beter begrijpen

12 april 2023 (19:30 uur)

Het is geen verrassing dat de klantervaring van strategisch belang is voor het succes van een bedrijf. Klantervaring is de bestuurskamer binnengedrongen en domineert inmiddels de lijst van kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) van marketingmanagers. Toch wordt klantervaring vaak onderschat en te eendimensionaal benaderd.

Yasin Sahhar is universitair docent Marketing and Service Research aan de Universiteit Twente. Hij geeft op woensdag 12 april 2023 een lezing op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, als onderdeel van het Europese PANTHER programma.

Om ervoor te zorgen dat klanten een positieve ervaring hebben en die ook onthouden, is het volgens Sahhar van vitaal belang dat organisaties de klantervaring beter leren begrijpen. Tijdens de lezing nodigt hij zijn publiek uit om na te denken over de aard en kenmerken van klantervaring door middel van een nieuwe visie hierop te presenteren:
- Wat is klantervaring en welke nieuwe dimensies aan klantervaring kunnen worden toegevoegd?
- Hoe kan de klantervaring worden beheerd door organisaties gedurende het hele klantentraject?
- Hoe kunnen valkuilen worden omgezet naar concurrentievoordeel?

Spreker
Yassin Sahhar, universitair docent Marketing and Service Research, Universiteit Twente.

Datum, tijd, locatie
12 April 2023 om 19.30 uur.
Locatie: Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2 in Heerlen.

Aanmelden
Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via het online aanmeldformulier.

Praktische informatie
De lezing maakt onderdeel uit van het Europese PANTHER programma en is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp.
De voertaal is Engels.

PANTHER
Het Europese PANTHER programma staat voor Propagating Action & Networks Towards (Higher) Entrepreurial Results en wordt gehost door organisaties die uitblinken in kennisintensief ondernemerschap (Flanders Business School, Universiteit Twente, Open Universiteit, KU Leuven, Fontys Hogeschool). Zij bieden een intensief trainings- en coachingstraject bestaande uit seminars, waarin je leert om een bedrijfsidee door te ontwikkelen tot een financierbaar en duurzaam bedrijfsplan.