Online lezing 'Verdraaid Goed, maakt waardeloos weer waardevol'

12 oktober 2023 (12:00 uur)

Verspilling behoort tot het verleden, als je het Lisanne Addink-Dölle vraagt. Waardebehoud van materialen en het sluiten van kringlopen is de missie van VedraaidGoed. Ontdek in deze online lezing hoe we onze afgedankte producten weer waardevol kunnen maken.

Verspilling geeft Lisanne Addink-Dölle letterlijk buikpijn en daar moest ze van af! Met haar kennis en blik op de wereld startte Lisanne haar bedrijf VerdraaidGoed. Met als missie om de wereld te laten zien dat waardeloze producten weer waardevol kunnen worden.
Afgedankte producten hebben we in overvloed in de wereld, maar zijn die echt waardeloos? Lisanne laat zien dat het ook anders kan. Niet denken in termen van 'afval', maar in 'herbestemmen'. Hoe kunnen we onze afgedankte producten herbestemmen en weer waardevol maken? VerdraaidGoed bedenkt ook innovatieve recycle-concepten en zet deze zelf in de markt. Wat dacht u bijvoorbeeld van koffiekopjes gemaakt van koffiedik? Van koffiedik tot waardevolle biobased producten.

Laat u ook inspireren door Lisanne tijdens de online lezing op donderdag 12 oktober 2023, van 12:00 tot 13:00 uur. Aanmelden voor de online lezing is mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen.