Webinar: Programma Business Controller voor financiële professionals

18 januari 2024 (19:00 uur)

In een dynamische omgeving waarin bedrijfsprocessen en externe kaders voortdurend veranderen, speelt de Business Controller een cruciale rol. Het programma richt zich op verslaggeving, governance, risicobeheersing en financieel management, en biedt u de kans om een moderne Business Controller te worden.

Voor wie
Bent u de financiële professional die zich wil ontwikkelen tot een volwaardig business partner voor het management? Dan is dit webinar ideaal voor u, wanneer u als professional werkzaam bent in: (business) controller, manager finance en accounting, cost accountant, project controller, financieel manager, financieel directeur, financieel adviseur, interim-manager, (operationele) auditor, hoofd financiële administratie, financieel beleidsmedewerker, risk manager of finance process manager.
En uiteraard voor iedere ander die geïnteresseerd is in de wereld van business control.

Programma
Het programma Business Controller bestaat uit vier afzonderlijke delen die gezamenlijk het volledige programma vormen. Elk deel kan afzonderlijk worden gevolgd, waardoor u de flexibiliteit heeft om met elk willekeurig deel te beginnen. De eerstvolgende gelegenheid om te starten met het onderdeel Controlling is op 5 februari 2024.
Wilt u meer weten over de inhoud en de vier delen die aan bod komen? Kom dan kennismaken met de docenten van het programma Business Controller.

Meer informatie en aanmelden
Ontdek de ins en outs van het programma Business Controller tijdens het webinar op donderdag 18 januari 2024 om 19.00 uur.
Dit webinar is gratis te volgen. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.
Op 16 januari 2024 ontvangt u dan een e-mail met daarin de link om deel te nemen. De duur van het webinar is circa 60 minuten. Mis deze gelegenheid niet en meldt u zich nu aan!