Viering 39e dies natalis van de OU op 21 september

21 september 2023 (14:15 uur)

Op donderdag 21 september 2023 viert de OU haar 39e dies natalis. Dit jaar is 'Duurzaamheid centraal bij ondernemen?' het thema. Prof. dr. Esther-Mirjam Sent, hoogleraar Economische theorie en economisch beleid aan de Radboud Universiteit, geeft de diesrede.

Programma
Rector magnificus prof. dr. Theo J. Bastiaens zal de academische zitting openen, daarna geeft prof. dr. Esther-Mirjam Sent, hoogleraar Economische theorie en economisch beleid aan de Radboud Universiteit, de diesrede.
Tijdens de viering vindt de uitreiking plaats van een eredoctoraat aan prof. dr. Alex Edmans, hoogleraar Finance aan de London Business School. Na zijn dankrede zal een panel reflecteren op het thema van deze dies: 'Duurzaamheid centraal bij ondernemen?'
Tot slot wordt bekend gemaakt welke jonge onderzoeker verbonden aan de OU de Wetenschapsprijs 2023 ontvangt wegens uitzonderlijke onderzoekprestaties.

Aanmelden
Donderdag 21 september 2023 is vanaf 14.15 uur iedereen welkom in Theater Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Om 15.00 uur begint de academische zitting, na afloop is er een receptie.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.