Valuebeleggen met Rowan Nijboer op 23 juni

23 juni 2022 (20:00 uur)

Op donderdag 23 juni om 20 uur zal podcastmaker, beleggingsexpert en (ex-)economiedocent Rowan Nijboer exclusief voor onze leden een anderhalf uur durend webinar verzorgen over beleggen en waarderen van waardeaandelen.

Rowan heeft samen met zijn partner Barbara een succesvolle wekelijkse podcast die op de eerst plaats staat als het gaat om beleggingspodcasts (*). Inmiddels zijn al meer dan 130 afleveringen gemaakt, die samen meer dan een half miljoen keer zijn beluisterd. Ook verzorgt Rowan online trainingen op het gebied van valuebeleggen. Een paar kenmerkende quotes van hem zijn, "De beste belegger is een dode belegger" en "Vrouwen beleggen beter dan mannen".

We hebben Rowan bereid gevonden om voor de AVOU een inleidend webinar te verzorgen, voor de beginnende en in beleggen geïnteresseerde leek. Er komt een stuk theorie aan de orde en er is ruim de tijd voor het stellen van vragen.
Normaal kost een kaartje voor zijn webinars enige tientjes, maar wij bieden onze leden graag de gratis mogelijkheid om de inflatie de baas te blijven.

Programma
Webinar 'Valuebeleggen' met Rowan Nijboer
Datum: 23 juni 2022
Tijd: 20.00 uur.

Aanmelden
Via het formulier hieronder. Let op: u dient ingelogd te zijn.
Elk lid kan maximaal één tweede persoon/introducé opgeven. Het e-mailadres van deze persoon dient daarbij ingevuld te worden.
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 20 juni. Daarna wordt de bevestiging met de link voor deelname verstuurd.

Meer informatie over Rowan Nijboer vindt u op hier.

(*) degeldbundel.nl