Valuebeleggen met Rowan Nijboer op 23 juni

23 juni 2022 (20:00 uur)

Op 23 juni organiseren we een webinar met de voor insiders bekende jonge beleggingsblogger Rowan Nijboer uit Zwolle. Rowan is gespecialiseerd in zogenaamd valuebeleggen en heeft onder meer een wekelijkse, veel beluisterde podcast, samen met zijn partner Barbara Brommer. Rowan geeft enthousiast trainingen, cursussen en lezingen over zijn favoriete onderwerp. Vele tientallen cursisten en duizenden toehoorders gingen u voor!

De podcast van Rowan staat op de eerste plaats van beleggingspodcasts (*). Inmiddels zijn al meer dan 130 afleveringen gemaakt, die samen meer dan een half miljoen keer zijn beluisterd. Ook verzorgt Rowan online trainingen op het gebied van valuebeleggen. Een paar kenmerkende quotes van hem zijn: "De beste belegger is een dode belegger" en "Vrouwen beleggen beter dan mannen".

In diverse media (Trouw, De Telegraaf, RTL-Z, Financieel Dagblad) verschenen interviews met hem en zijn succesvolle valuestrategy. Voor zijn scriptie 'Combining Value and Capital Return Strategies' uit 2015 aan de Universiteit van Groningen ontving hij de Hoofbos-scriptieprijs. Op zijn website is deze scriptie gratis te downloaden.

De webinars en lezingen met Rowan Nijboer zijn erg populair en trekken een breed publiek. Voor de AVOU hebben we Rowan bereid gevonden om ook onze leden kennis te laten maken met zijn beleggingsstrategie. Dit zal gebeuren in de vorm van een webinar van ca. 1,5 uur. Voor toegang tot een dergelijke lezing moet vaak meer dan 30 euro worden neergeteld maar voor onze leden is het een exclusieve en gratis lezing! 

Programma
Webinar 'Valuebeleggen' met Rowan Nijboer
Datum: 23 juni 2022
Tijd: 20.00 uur
Aan het eind van het webinar is er ruim de tijd voor het stellen van vragen.

Aanmelden
Via het formulier hieronder. Let op: u dient ingelogd te zijn.
Elk lid kan maximaal één tweede persoon/introducé opgeven.
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 20 juni. Daarna wordt de bevestiging met de link voor deelname verstuurd.

Meer informatie over Rowan Nijboer vindt u hier.

(*) degeldbundel.nl


De inschrijving voor deze activiteit is inmiddels verlopen.