ITXperience in Hertogenbosch op 25 november

25 november 2023 (10:30 uur)

Op zaterdag 25 november vindt de ITXperience plaats in 's Hertogenbosch. Op de ITXperience zijn tal van interessante plenaire bijeenkomsten op het gebied van Informatica en Informatiekunde. Docenten van de OU verzorgen verschillende sessies maar er zullen ook externe bedrijven zoals Valcon, de AVOU, de studievereniging en vakverenigingen uit het IT-veld aanwezig zijn.

Op deze dag organiseert de OU samen met KIVI, het koninklijk instituut van ingenieurs (afdelingen Informatica, Limburg, Zuid) én het Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs interessante parallelle bijeenkomsten op het gebied van Informatica en Informatiekunde. Collega’s van de OU verzorgen verschillende cursusbijeenkomsten maar er zullen ook externe bedrijven zoals bedrijfspartner Valcon met een key note, de AVOU, de studievereniging en vakverenigingen uit het IT-veld aanwezig zijn en presentaties verzorgen. Er zijn lezingen op het gebied van Design Science, Mens en Techniek én lezingen op het snijvlak van Informaticatoepassingen, AI en Duurzaamheid. 

Vanaf 10:30 uur bent u welkom in 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch voor een programma met verschillende ochtend- en middagsessies, een heerlijke lunch met leuke pauzeactiviteiten en vanaf 16.30 uur een afsluitende borrel. Neem gerust iemand mee, deze dag is zeker ook geschikt voor belangstellenden!

Klik hier voor meer informatie over net programma en aanmelden.