Kerst en Nieuwjaarswens

16 december 2022

Eind vorig jaar waren we blij dat we de coronaregels langzaam achter ons konden laten. Een zucht van verlichting was hoorbaar en we begonnen positief aan het nieuwe jaar. Helaas kreeg in februari dr. Ingo Pieper, die in zijn online lezing voor de AVOU waarschuwde voor een nieuwe (wereld)oorlog in 2022, gelijk. De gevolgen van de oorlog zijn voor iedereen op verschillende manieren voelbaar. Ik hoop voor de wereld dat dit conflict zich het komende jaar oplost.

Wij hebben in 2022 ons best gedaan om weer een aantrekkelijk programma samen te stellen. En ook hebben we twee nieuwe enthousiaste bestuursleden mogen verwelkomen. Daniëlle Arends en Daniëlle Berger hebben gelijk vol de schouders eronder gezet en onder meer onze vereniging op de Diës vertegenwoordigd.
Met twee nieuwe bestuursleden zijn we er echter nog niet. Vorig jaar deed ik een oproep voor tenminste nog twee bestuursleden om te zorgen voor vers bloed en continuïteit. Voor onze penningmeester is dit het laatste jaar en we moeten daarom echt opvolging voor hem gaan regelen. Dus als u enige financiële affiniteit heeft, doen we een nadrukkelijk beroep op u om u bij ons te melden.
Voor 2023 hebben we enkele gesprekken gevoerd met het college van bestuur van de OU en gezamenlijk plannen ontvouwd, waar we u binnenkort over bij willen praten. We beloven u een mooi en actief verenigingsjaar! Ik hoop u te zien op een van onze evenementen.

Ik wens u namens het hele bestuur hele mooie feestdagen en een heel gezond en voorspoedig 2023.

Rob van het Hof,
Voorzitter AVOU