Nieuwe website van de AVOU is live!

24 augustus 2021

Op 24 augustus is de geheel vernieuwde website van de AVOU live gegaan. Tot de vernieuwing is besloten om redenen van esthetiek, techniek en efficiency. De ledenadministratie is nu volledig geïntegreerd in de website. U kunt vanaf heden zelf uw gegevens actueel houden. Hieronder leest u hoe u kunt inloggen in het ledengedeelte van de website.

De nieuwe website is gebouwd op basis van een nieuw ‘content management systeem’ (CMS), dat gebruiksvriendelijker en minder kwetsbaar is dan WordPress, waarmee de oude site werkte.

De indeling van de site is grofweg hetzelfde gebleven, dus u zult er snel mee vertrouwd raken. Wilt u optimaal gebruik maken van de site, dan kunt u het beste snel een wachtwoord opvragen. De gebruikersnaam heeft u al, dat is het e-mailadres dat u ons heeft verstrekt. Als u klikt op deze link, dan komt u op een pagina waar u uw gebruikersnaam (= uw e-mailadres) kunt invullen en vervolgens een wachtwoord kunt aanvragen, dat u vervolgens per e-mail wordt toegestuurd.

Heeft u de login (gebruikersnaam plus wachtwoord), compleet, dat kunt u uw gegevens inzien en zo nodig wijzigen. Ander voordeel: als u zich wilt aanmelden voor een activiteit, dan kunt u na inloggen op de rode aanmeldknop onder de betreffende activiteit klikken, waarna de meeste van uw gegevens al ingevuld zijn op het aanmeldformulier!

Als u bent ingelogd, dan kunt u ook een aantal gegevens van andere leden bekijken en hoe de leden met een bepaald studiegebied over het land verspreid zijn. Dit is echter alleen mogelijk indien u zelf in uw account heeft aangevinkt dat u uw gegevens met andere leden wilt delen. Buitenstaanders kunnen uw gegevens natuurlijk niet inzien.

Is uw e-mailadres veranderd en heeft u dat nog niet aan ons doorgegeven? Dan werkt de bovengenoemde procedure niet. U kunt dan eerst uw nieuwe adres aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij passen het e-mailadres vervolgens voor u aan, waarna u alsnog een wachtwoord kunt aanvragen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze altijd stellen of doorgeven via het contactformulier!